Garantie en Service

Garantie
De garantieperiode voor materiaalfouten op onze apparaten geldt voor een periode van 1 jaar na levering. De garantieperiode begint bij de aankoop of de levering van het apparaat afhankelijk welke eerder plaats vindt.
Defecten dienen direct na vaststelling uiterlijk binnen 14 dagen na levering via onze ServiceDesk gemeld te worden en het apparaat moet direct buiten gebruik geplaatst worden. Vervolgens dient u de ultrasoonreiniger naar ons op te sturen. In het geval van garantie behoudt de fabrikant zich in alle gevallen het recht op verbetering voor. Bij schade door onvakkundig gebruik of gebruik van ongeoorloofde reinigingsmiddelen of chemicaliën, kan geen beroep op garantie gedaan worden.

Reparatie
Wij nemen alleen reparaties aan van ultrasoonreinigers die via Ultra Center Europe aangeschaft zijn. U kunt een reparatieaanvraag indienen door het storing aanmeldformulier geheel in te vullen. Deze vindt u via de volgende link:

Reparatie aanmelden

Nadat wij uw reparatieaanvraag hebben ontvangen nemen contact met u op. Voor het onderzoeken van uw reiniger en het maken van een prijsopgave brengen wij 47 euro excl. btw in rekening. U dient rekening te houden met een doorlooptijd van ongeveer 4 weken.

Retourneren
Wanneer u een bestelling wilt retourneren dient u dit eerst te melden via het e-mail contactformulier.

De retourzending dient minimaal uit de volgende onderdelen te bestaan:
de originele factuur;
uw N.A.W.-gegevens;
uw banknummer;
de reden van het retourneren.

Mocht dit niet op deze manier gebeuren kunnen wij u kosten in rekening brengen.

Herroepingsrecht voor particulieren 
Op alle artikelen is niet-goed-geld-terug garantie van toepassing. Indien u aanspraak wil maken op de niet-goed-geld-terug garantie, dient u dit binnen 14 dagen na verzenddatum te melden. Alleen dan heeft u de mogelijkheid een vervangend artikel uit te zoeken of te kiezen voor een restitutie van het betaalde bedrag. Na 14 dagen vervalt het recht op garantie. U kunt alleen aanspraak maken op terugbetaling van het volledige aanschafbedrag als  het product ongebruikt, onbeschadigd en in de oorspronkelijke verpakking kunt terugsturen. De verzendkosten zijn voor uw rekening.

Termijnen herroepingsrecht 
U dient binnen 14 dagen na ontvangst van de producten via onze ServiceDesk aan te geven dat u gebruik wilt maken van uw herroepingsrecht.Vervolgens dient u binnen 14 dagen de producten op eigen kosten naar ons terug te sturen. Nadat wij u producten hebben terugontvangen en hebben gecontroleerd zullen we het door u betaalde bedrag binnen 14 dagen terugstorten op uw rekening. 

Klachten procedure
Ultra Center Europe neemt de relatie met haar klanten erg serieus. Wij besteden veel aandacht en moeite om u tevreden te houden. Wanneer u opmerkingen, ideëen of klachten heeft, neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via het e-mail contactformulier. Alle feedback wordt gewaardeerd.