Voordeelpakketten

Wanneer u voor het eerst begint met ultrasoon reinigen, zult u merken dat u diverse zaken dient aan te schaffen vooraleer u van start kunt gaan. Naast een ultrasoon reiniger dient u de nodige ultrasoon vloeistof aan te kopen en eventuele accessoires die het reinigen van uw producten vereenvoudigen. Zeker wanneer u kleine objecten wilt reinigen is een inzetglas met bijpassende korf een absolute must. Bij Ultra Center Europe hebben wij daarom enkele voordeelpakketten voor u samengesteld. Deze pakketten bieden u enerzijds de garantie dat u in één keer alles in huis haalt om met ultrasoon reinigen te starten en anderzijds bieden zij u een aardige combinatiekorting.

4 artikel(en)

 1. GS2 2 liter ultrasoon voordeelpakket

  GS2 ultrasoon reiniger voordeelpakket

  € 280,23
  Profiteer van een leuke combinatiekorting op een 2 liter ultrasoon reiniger met uitgebreide accessoires voor indirecte reiniging en universele ultrasoon vloeistof.
 2. GS3 3 liter ultrasoon voordeelpakket
  Profiteer van een combinatiekorting op een 3 liter 35kHz ultrasoon reiniger met uitgebreide accessoires voor indirecte reiniging en universele ultrasoon vloeistof.
 3. GS4 4 liter ultrasoon voordeelpakket

  GS4 ultrasoon reiniger voordeelpakket

  € 390,97
  Profiteer van een korting op een 4 liter 35kHz ultrasoon reiniger met uitgebreide accessoires voor indirecte reiniging en universele ultrasoon vloeistof.
 4. GS6 6 liter ultrasoon voordeelpakket

  GS6 ultrasoon reiniger voordeelpakket

  € 459,57
  U krijgt een combinatiekorting op een 6 liter 41kHz ultrasoon reiniger met uitgebreide accessoires voor indirecte reiniging en Tickopur R33 universele vloeistof.

4 artikel(en)